Adatfelhasználási lehetőségek

A használat feltételei

A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a RÁBA Rotary Club Egyesület (9025 Győr, Töltésszer u. 18.) ("RC-RÁBA") bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk

A RC-RÁBA minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Védjegyek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az RC-RÁBA által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni , illetve mindenki köteles tartózkodni az RC-RÁBA jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az RC-RÁBA-t illeti. Az RC-RÁBA a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az RC-RÁBA abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága

A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából az RC-RÁBA felhasználja. Az RC-RÁBAK a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

Az RC-RÁBA a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.

Speciális iskola udvarfelújítása

Adventi Jótékonysági Forralt bor Osztás

"Gyermekek a gyermekekért Gálaműsor"

Jótékonysági licitálás

Bejelentkezés

Regisztráció

Kapcsolat

R.C. Győr RÁBA
9025 Győr,
Töltésszer u. 18

info@rc-raba.hu

www.rc-raba.hu