Előadások

A Rotary Club Győr – RÁBA titkáraként invitálom Prof. Dr. Rechnitzer János: A területi tőke a városfejlődésben - A Győr-kód című könyvének bemutatójára.

A mű lakóhelyünk múltjával, jelenlegi gazdasági és társadalmi tőkéjével, a város vonzerejével és a lehetőségek kihasználásával foglalkozik monográfia jelleggel. A könyv kitér a város kulturális életére, valamint a városvezetés rövid- és középtávú terveire is.

Az előadás során a szerző bemutatja és kiegészíti a könyvben található megállapításokat és felfedi „Győr kódját” a hallgatóság számára. A hallgatóságnak lehetősége lesz a professzor úrhoz kérdéseket feltenni kötetlen beszélgetés keretében, esetleg dedikálásra is.

A könyv címe: Prof. Dr. Rechnitzer János: A területi tőke a városfejlődésben - A Győr-kód

Az előadás időpontja:  2017. január 23. 19:00 óra

Helyszín: a Club törzshelye: AMSTEL Hattyú fogadó, Panoráma terem

Időtartama, programja: kb. 30-40 perc

A könyv kapható az Egyetemi Könyvesboltban, valamint megrendelhető az alábbi címen: http://www.dialogcampus.hu/hu/regionalis+tudomanyok+foldrajz+mezogazdasag/a+teruleti+toke+a+varosfejlodesben+-+a+gyor-kod.html

 

A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a titkar@rc-raba.hu címre történt elektronikus levél küldésével lehet a regisztrálni kívánó személyek számának elküldésével.

Igény szerint lehetséges egy kellemes vacsora elköltése is menü jelleggel 1.000,- Ft értékkel, vagy egyéni rendelés (a la carte) alapján.

Minden érdeklődőt várunk!

Speciális iskola udvarfelújítása

Adventi Jótékonysági Forralt bor Osztás

"Gyermekek a gyermekekért Gálaműsor"

Jótékonysági licitálás

Bejelentkezés

Regisztráció

Kapcsolat

R.C. Győr RÁBA
9025 Győr,
Töltésszer u. 18

info@rc-raba.hu

www.rc-raba.hu